Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 12.09.2014.
07:43
D. N. Petrović - Vesti A
Gostujući juče na TV Pink, potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izrazio je čuđenje i ogorčenje izveštajem Područne policije u Novom Pazaru koja je u zvaničnom izveštaju MUP-u Srbije nedavnu paradu uniformisanih pristalica muftije Muamera Zukorlića ocenila kao nebitan događaj, čak manje značajan i od krađe kokošaka ili bicikla.
Petak 12.09.2014.08:00
Ma da , jaci su i od cijele Srbije ...hehehe ..sad nama prezentujte svadju a u sustini ste svi u jednom kolu !! I LAJIC I ZLUKORLIC I JUSUFSPHIC I SVIIIII ZAJEDNO ZELE DA UNISTE SRBIJU --aliii mi to vidimo ...????? BICE TU SETNJI JOOOS
Petak 12.09.2014.08:01
Svaki komentar je suvisan. Niti ima drzave niti BIA, mia i ostalih.Ovo su nadlezni trebali znati da se sprema i razbiti u osnivanju. Pazi uniforme, gde su ih sili, odakle niko ne zna. A gej paradu ce policija da obezbedjuje. Kakav ministar takva i policija.
Petak 12.09.2014.09:37
Ако је носата Ештонка јача од велеиздајника, неверног Томе и пицоусног Вучића , зашто да то не буде и муфтија.
Petak 12.09.2014.09:50
SNS kvislinzi su postavili Zukorlicevog glavnog sponzora, za predsednika upravnog odbora drzavne agencije za privatizaciju? Tako vise ne treba davati svoje pare vec drzavne. Slinavi ministar MUP-a je javno obznanio, da drzava vise nema ingerencije u Raskoj oblasti, tj. da nece slati policiju gde moze biti ugrozena bezbednost policajaca i gradjana? Videcemo slinavi dali to vazi i za Bgd na najavljenoj gey paradi.
Petak 12.09.2014.10:28
"mufty" je доказао да је јачи од државе још ономад кад је поставио таблу нацистичком зликовцу аћифу... Ово сад је само логичан след догађаја, пошто су се балије увериле да им нико ништа неће. Поготово кад виде како је "елитна" јединица у "нато" шарама спремна да терорише само србе и да прима метке од шумара албанских.
Petak 12.09.2014.11:33
Vazno da je balavi, frfljavi, picousti debil skinuo bednom narodu jos bednije plate i penzije... Pa zavedi red ovima ako smes a ne da se silis na sopstvenom narodu, moronu...
Petak 12.09.2014.12:08
Botovi sns-a lupaju minuse... Nego da li je i njima skinuto od plate? I kolika im je plata za to sto hvale izdajnika?
Petak 12.09.2014.12:00
Naši političari nisu vlast u svojoj zemlji.Oni imaju nadredjenog,Srbija je okupirana zemlja,muftija može da radi šta hoće,a vlast će i u ovom slučaju postupiti kako joj se naredi.Ljajić nije znao.Pa da.Verujem.
Petak 12.09.2014.12:03
Vucic,Nikolic,Dacic...imaju gore izdajnicke stavove sada nego Ceda,Vuk,Biserko,Canak,Taci,Haradinaj...Briselski sporazum je veleizdajnicki akt,medjutim ovaj naivni apatican narod cuti i mudruje,zato i prolazi ovako.Vucicu treba prividan mir,pa makar i na stetu Srbije,samo da njemu bude d... u fotelju.O Nikolicu zasto cuti na separatisticke teznje Zukorlica i defile fasista u N.Pazaru,covek je dao d...pod kiriju,kako kaze kruna karijere je to njegove i bas ga briga za drzavu i narod vise.Dace Vucic i Nikolic pola Srbije,i Rasku i jug Srbije,i Vojvodinu,sve ce da da zarad fotelje i vlasti,pokazace vreme da je gori od Tadica sto puta.O Nikolicu i Dacicu bez komentara,djon obraz od ljudi.
Petak 12.09.2014.13:24
Од издајнике треба све очекивати! Истренирани су за сваку улогу! Кад би народ знао какви болесници (сатанисти) су на власти, обесили би их у року од 24 сата! А Зукорлић је плаћеник запада са улогом да на сваки начин покуша да одцепи Рашку област! Зато остаје једино да се уздамо у себе!
Petak 12.09.2014.14:09
Svi su ovde pobednici sem muftrije. Ne laje kuce zbog sela, vec zbog sebe. Nije muftija organizovao paradu sto su muslimani u Raskoj oblasti ugrozeni, vec sto je hteo pred izbore da dobije medijsku paznju i privuce svetsku javnost. Nije mu uspelo ni jedno ni drugo, muslimani su sa skupa pobegli da negledaju bruku, policija nije obracala paznju ko da ne setaju, tako da je jadni muftija proso ko bos po trnju. Proracun je bio da ce policija da reaguje i da ce Zukorlic samo pojavljivanjem policije da privuce svetsku paznju i da se pola sveta opere kako eto Srbi su opet zapoceli teror i ko je kriv? Zna se Srbi. Muslimani su ponovo ugrozeni. Ovako je muftija od samog sebe dobio po nosu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)